partnerski odnosi nam prinesejo največ travmatičnih izkušenj. Tudi tisti, ki še nimate stalnega partnerja je izrednega pomena poiskati vzrok, podzavestne vzorce, ali prepričanja, ki vas vodijo da je temu tako.

Notranje rane, ki nam povzročajo duševne težave. S posebno tehniko meditacije vas bom vodila v čas vašega otroštva ali prejšnja življenja, ko so nastale rane in izničili bomo njihove vzroke, posledice, zapise in spomine. Z odstranitvijo trdih čustev se ponovno povežemo s svojim naravnim zdravilnim mehanizmom. Bolezni nastanejo, ko telo vibrira na nižji frekvenci od svojega uma in tako ni sposobno komunicirati s svojim višjim jazom. Obnovili bomo naravno resonanco (sozvočje) med Višjim Jazom, ter fizičnim telesom. Šli bomo skozi proces, kjer bomo urejali odnose z drugimi; v družini, sodelavci, partnerji, znanci… Izravnali bomo stara karmična bremena in bolečine, ter se uskladili s svojo začrtano življenjsko potjo. Sledila bodo navodila za domačo uporabo, kako si lahko pomagamo sami, vaje ter meditacije.

-Delali bomo Z Boginjo Akaša, Boginjo Dano, ki je izredno močna in čarobna. Pomaga nam pri manifestiranju, alkimiji in vedeževanju. Delovali bomo tudi z Mojstri kot je Lanto, El Morya, Asun… Ob koncu srečanja imate možnost prejeti kanalizirane odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med terapijo.