dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Svetovanje

KARMIČNO SVETOVANJE

Vsak izmed nas se v življenju znajde na točki, ko ne ve kako naprej. Porajajo se mu vprašanja; kdo sem, kam grem, zakaj se ravno meni ponavljajo vedno isti vzorci in neprijetne situacije. Na svetovanju poiščemo vzrok vaših težav, jih ozavestimo in transformiramo.
Če želite:
– živeti vaš življenjski potencial
– odkriti življenjsko poslanstvo
– razrešiti ponavljajoče se vzorce
– pridobiti jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja (partnerstvo, zdravje, finančno stanje, kariera in poklic, kreativnost, življenjske prelomnice)
– pogledati na svoje življenje z višje duhovne perspektive, razumeti karmične zakone, ki botrujejo našemu življenju in razumeti življenjske naloge ter inkarnacije
– odgovoriti na mnogo praktična vprašanja glede našega vsakdanjega življenja
– naučiti se, kako v praksi živeti harmoničen partnerski odnos in biti v ravnovesju s samim seboj
– svetovanje na podlagi karmične diagnostike.

Nimam čarobne paličice, vsi odgovori se nahajajo v vas samih. Pomagam vam najti le pot do njih.
Ste pripravljeni na spremembo?
Sprejmite odgovornost za svoje življenje in zanj nekaj naredite.

TAROT SVETOVANJE

Tarot je vizualen zemljevid zavesti in simboličen sistem, ki ponuja vpogled v poslovne
zadeve, osebne spodbude in duhovni razvoj vsakogar. Kot zemljevid zavesti predstavlja
delček popolne izkušnje življenja, združujoč »praktično-vsakdanji svet« z duhovno rastjo in
razvojem osebnosti. Tarot pravzaprav odseva možnost, ki jo ima vsak posameznik: videti
življenje kot proces »hoje po mistični poti v praktičnih čevljih«.

Tarot deluje skozi simbolične, nerazumske vidike zavesti, tiste, katere uporabljajo tudi sanje.
Kakovost in točnost razlage je odvisna od uporabnikovih sposobnosti, saj je rezultat le odsev
strnjenosti uporabnikovih misli ali ravni njegove zavesti. Tarot je odličen učitelj, saj se širi z
uporabnikovim razvojem v izkušnjah razširjene zavesti in edinstveno odgovarja vsakomur
posebej.

S Tarot svetovanjem pridobite:

1. Izračun vašega duhovnega simbola, ter simbola rasti za tekoče leto 

(Duhovni simbol-
simbol duše predstavlja vašo duhovno srčiko. Ta simbol predstavlja notranjo zalogo energije
in naravnih sredstev iz katerih črpate izraz svoje osebnosti. Med tem ko simbol rasti za
tekoče leto razkriva vse možnosti za rast, priložnosti, širjenje in izzive v tekočem letu od
enega rojstnega dne do naslednjega.)

2. Piramidalna tabela (Pot življenjskih naukov in priložnosti, pot ravnotežja, pot ponovnega
rojstva)

3. Polaganje razmerij (ko želite določiti kakovost razmerja s pomembnimi prijatelji,
partnerjem, družinskimi člani, kolegi ali z ljudmi s katerimi ste globoko čustveno zapleteni.
Določili bomo kakovost razmerja do sebe ali razmerja, ki ga imate do svojega dela ali
ustvarjalnih podvigov. Prikazani so duševne, čustvene, duhovne in telesne značilnosti
razmerja z določeno osebo, pojmom ali podvigom)

4. Polaganje cele osebe (Splošen pregled trenutnega stanja vaše zavesti; prikazuje
pomembne čustvene, duševne, telesne in duhovne dileme; kaže na nevsakdanje ustvarjalne
priložnosti in talente, možne preizkušnje in ovire v učenju).

Boginja Akaša

Čustva so ena najmočnejših energij in potrebno jih je izraziti. V življenju sem veliko prejokala. Jokam lahko kadarkoli tudi brez kakršnega koli posebnega razloga. Samo v mislih podoživim čustveno bolečino in solze so že na mojem licu. Vendar sem spoznala, da po vsakem joku občutim ogromno olajšanje. Kot bi se znova rodila, kot bi se moja duša očistila in ponotranjila določena spoznanja. Jok je eno najmočnejših zdravil za vašo žalost. Samo dovolite si ga izraziti. Naj umije vaš obraz, naj umije vaše dušo. Dovolite si začutiti in se dotakniti svoje žalosti. Ni lahko. Najraje bi pobegnili in se skrili, kot pa dotaknili ta najgloblji del vas samih. Vašega srca. Od tam kjer ta žalost izvira. Kot slap teče po vaših spominih. Kaj bi lahko spremenil, pa nisem? Zakaj v danem trenutku nisem ravnal drugače, ta ogromen občutek krivde, ki ga nosiš v sebi… Razžira te občutek, da si ne zaslužiš, da nisi dovolj dober. Zakaj si tako drugačen, tako sam. Vendar tako močno hrepeniš po miru. Po tišini, po spoznanjih, da je še nekaj večjega onkraj vsega kar je. Dovoliš si, ter prečkaš ta most, ki te povezuje z različnimi svetovi. Včasih popolnoma izčrpan od tega življenja, utrujen od nenehnih ran in skrbi. Počasi vendar vztrajno sem iskala odgovore. Obstaja nekaj več, nekaj kar je nam »navadnim« ljudem nevidno. Vendar se tako dobro zavedamo te prisotnosti vsak dan znova in znova. Odpustiti, ter v sebi prebuditi tisto luč. To je bil glas, ki je govoril v srčiki moje duše. Zaupati, ter spustiti. Sprejeti odgovornost za svoje življenje. V svojih meditacijah sem se začela povezovati z Boginjo Akašo. Dobila sem ogromno odgovor tudi pri tem, kako lahko pomagam drugim. Pomagala mi je, da sem našla tisti najgloblji del moje duše, ter ozdravila mojo žalost. Tako delam skupinske procese in meditacije z Boginjo Akašo. Dovolite, da pomaga tudi vam?

Osebni video

Koliko od vas mi pošilja povratne informacije, kako močne reakcije (čustvene in telesne) ste imeli na meditacije, ki jih skupaj izvajamo vsak torek. Zato sem se odločila, da bomo vse skupaj še poglobili. Imeli boste možnost, da vas bomo sama vodila skozi magičen proces, kjer bo vsak izmed vas imel možnost premagati strahove, občutiti svoje duhovno vodstvo, ter začutiti prisotnost Angelov. Vedno je potrebno poiskati vzrok teh strahov in se vrniti v situacijo v kateri so le ti nastali. Morda v času vašega bivanja v maternici, morda ste jih prenesli iz prejšnjih življenj, ali pa jih pridobili v tem. Vsi, ki si želite rešiti iz tega začaranega kroga. Nekateri imate težave v partnerskih odnosih, težave z otroki, starši, družinskimi člani…Delali bomo tudi na področju brezpogojne ljubezni, dajanje in sprejemanje bomo spremenili v ravnovesje. Delali bomo na čustvih, ne pozabite da so le ta ena najmočnejših energij in potrebno jih je izraziti. Vplivajo na naša pljuča, jetra, želodec, ledvice… In kar je najbolj pomembno celili bomo fregmentacije duše; ko smo tako močno čustveno ranjeni se lahko zgodi, da zaradi te bolečine izgubimo delčke sebe (dele svoje duše) na ta način se zaščitimo pred bolečino, skrijemo sami pred sabo in celim svetom. Tisti občutek osamljenosti, žalosti. Ponovno razočaranje nad samim seboj, težki občutki krivde, ki te zarežejo naravnost v srce. Ko se delci naše duše »izgubijo« nismo več celota. Izgubiš del sebe, del svoje moči, del svojega jaza. Ponovno je potrebno vzpostaviti celjenje duše, saj nam le tako ne odteka energija neznano kam. Potrebujemo jo za svoje življenje. Vsakemu izmed nas pripada ta življenjska moč, le dovolj sočutja, brezpogojne ljubezni, ter odpuščanja je potrebno. Sledil bo proces sprave sam seboj, kesanje ter odpuščanje. Ste pripravljeni odpreti novo vrata? Potem si mi lahko pridruži vsak izmed vas.

Potrebno se je prijaviti na na spela@karmicnosvetovanje.com. Vsak, ki se prijavi naj mi napiše tisto življenjsko področje, ki ga želi spremeniti (izboljšati). Sama bom sestavila poseben voden posnetek, ki bo namenjen le vam in ga poslala na vaš elektronski naslov. Želim si, da postanete samostojni, da dobite in začutite moč, ki je v vas samih, da naredite željene spremembe. Seznanila vas bom z vašim Duhovnim svetom, Nadangeli, Mojstri kot je Lanto, El Morya, Merlin, Boginja Akaša, Asun… Vaš prispevek je 60 eur. Vi ste odgovorni za svoje življenje in za razreševanje svojih težav. Zakaj ne bi končno nekaj spremenili, ter zaživeli z mirom v duši… Hvala moji ANGELI, BOGINJE, DUHOVNO VODSTVO…Vzemite mojo bolečino, ozdravite jo…