dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Karmična diagnostika

Vsak izmed nas se v življenju znajde na točki, ko ne ve kako naprej. Porajajo se mu vprašanja; kdo sem, kam grem, zakaj se ravno meni ponavljajo vedno isti vzorci in neprijetne situacije. Na svetovanju poiščemo vzrok vaših težav, jih ozavestimo in transformiramo.

Če želite:

– živeti vaš življenjski potencial

– odkriti življenjsko poslanstvo

– razrešiti ponavljajoče se vzorce

– pridobiti jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja (partnerstvo, zdravje, finančno stanje, kariera in poklic, kreativnost, življenjske prelomnice)

– pogledati na svoje življenje z višje duhovne perspektive, razumeti karmične zakone, ki botrujejo našemu življenju in razumeti življenjske naloge ter inkarnacije

– odgovoriti na mnogo praktična vprašanja glede našega vsakdanjega življenja

– naučiti se, kako v praksi živeti harmoničen partnerski odnos in biti v ravnovesju s samim seboj

– svetovanje na podlagi karmične diagnostike.

Nimam čarobne paličice, vsi odgovori se nahajajo v vas samih. Pomagam vam najti le pot do njih.

Ste pripravljeni na spremembo?

Sprejmite odgovornost za svoje življenje in zanj nekaj naredite.

Zdravljenje partnerskega odnosa

partnerski odnosi nam prinesejo največ travmatičnih izkušenj. Tudi tisti, ki še nimate stalnega partnerja je izrednega pomena poiskati vzrok, podzavestne vzorce, ali prepričanja, ki vas vodijo da je temu tako.

Notranje rane, ki nam povzročajo duševne težave. S posebno tehniko meditacije vas bom vodila v čas vašega otroštva ali prejšnja življenja, ko so nastale rane in izničili bomo njihove vzroke, posledice, zapise in spomine. Z odstranitvijo trdih čustev se ponovno povežemo s svojim naravnim zdravilnim mehanizmom. Bolezni nastanejo, ko telo vibrira na nižji frekvenci od svojega uma in tako ni sposobno komunicirati s svojim višjim jazom. Obnovili bomo naravno resonanco (sozvočje) med Višjim Jazom, ter fizičnim telesom. Šli bomo skozi proces, kjer bomo urejali odnose z drugimi; v družini, sodelavci, partnerji, znanci… Izravnali bomo stara karmična bremena in bolečine, ter se uskladili s svojo začrtano življenjsko potjo. Sledila bodo navodila za domačo uporabo, kako si lahko pomagamo sami, vaje ter meditacije.

-Delali bomo Z Boginjo Akaša, Boginjo Dano, ki je izredno močna in čarobna. Pomaga nam pri manifestiranju, alkimiji in vedeževanju. Delovali bomo tudi z Mojstri kot je Lanto, El Morya, Asun…

Ob koncu srečanja imate možnost prejeti kanalizirane odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med terapijo.

Zdravljenje družinskih vezi

Ozavestili bomo vzorce prednikov, ki nas omejujejo. Delali bomo na razrešitvi le teh. Poskusili bomo odpreti srce brezpogojni ljubezni, ter se tako povezati s starši, brati, sestrami, otroki. Potekalo bo zdravljenje tako po ženski strani( širilo se bo do vaše matere, babice, prababice…) ženske se bomo dotaknile tudi zdravljenja na področju maternice, jajčnikov kjer se skriva naš največji potencial. Prav tako bo potekalo zdravljenje po moški strani( širilo se do vašega očeta, dedka, pradedka).

Poskusili bomo najti ravnovesje na energijski ravni ter se povezati z moškim in ženskim delom, ki živi v vsakemu izmed nas. Delovali bomo z bom z Mojstrom Merlinom, Nadangelom Michaelom, Boginjo Akasho, Lady Nado in še mnogimi drugimi. Vsak izmed vas se bom med procesom povezal s svojim duhovnim vodstvom in bil prav tako voden.

Life coaching skozi karte

Vedno sem si želela vpogled skozi karte dvigniti na višji nivo. Sama sem ta proces poimenovala life coaching skozi karte. Namreč na podlagi trenutnega energijskega stanja, vam pomagam poiskati rešitev, vzpostaviti ponovno ravnovesje, vas voditi skozi preobrazbo, spoznati igro usode, k temu pa sledi osvoboditev od negativnih navezanosti. Kam se vrti vaše kolo življenja, vsi pretekli občutki, čustva, ki ob procesu ponovno prihajajo na plan. Skrivnost, magija in pa sporočilo ljubezni je tisto, ki vam ga predajam. Delam s ciganskimi kartami. Ob naročilu termina imejte pripravljena tudi vsa konkretna vprašanja, ki vas mučijo.

Osebni video

Koliko od vas mi pošilja povratne informacije, kako močne reakcije (čustvene in telesne) ste imeli na meditacije, ki jih skupaj izvajamo vsak torek. Zato sem se odločila, da bomo vse skupaj še poglobili. Imeli boste možnost, da vas bomo sama vodila skozi magičen proces, kjer bo vsak izmed vas imel možnost premagati strahove, občutiti svoje duhovno vodstvo, ter začutiti prisotnost Angelov. Vedno je potrebno poiskati vzrok teh strahov in se vrniti v situacijo v kateri so le ti nastali. Morda v času vašega bivanja v maternici, morda ste jih prenesli iz prejšnjih življenj, ali pa jih pridobili v tem. Vsi, ki si želite rešiti iz tega začaranega kroga. Nekateri imate težave v partnerskih odnosih, težave z otroki, starši, družinskimi člani…Delali bomo tudi na področju brezpogojne ljubezni, dajanje in sprejemanje bomo spremenili v ravnovesje. Delali bomo na čustvih, ne pozabite da so le ta ena najmočnejših energij in potrebno jih je izraziti. Vplivajo na naša pljuča, jetra, želodec, ledvice… In kar je najbolj pomembno celili bomo fregmentacije duše; ko smo tako močno čustveno ranjeni se lahko zgodi, da zaradi te bolečine izgubimo delčke sebe (dele svoje duše) na ta način se zaščitimo pred bolečino, skrijemo sami pred sabo in celim svetom. Tisti občutek osamljenosti, žalosti. Ponovno razočaranje nad samim seboj, težki občutki krivde, ki te zarežejo naravnost v srce. Ko se delci naše duše »izgubijo« nismo več celota. Izgubiš del sebe, del svoje moči, del svojega jaza. Ponovno je potrebno vzpostaviti celjenje duše, saj nam le tako ne odteka energija neznano kam. Potrebujemo jo za svoje življenje. Vsakemu izmed nas pripada ta življenjska moč, le dovolj sočutja, brezpogojne ljubezni, ter odpuščanja je potrebno. Sledil bo proces sprave sam seboj, kesanje ter odpuščanje. Ste pripravljeni odpreti novo vrata? Potem si mi lahko pridruži vsak izmed vas.

Potrebno se je prijaviti na na spela@karmicnosvetovanje.com. Vsak, ki se prijavi naj mi napiše tisto življenjsko področje, ki ga želi spremeniti (izboljšati). Sama bom sestavila poseben voden posnetek, ki bo namenjen le vam in ga poslala na vaš elektronski naslov. Želim si, da postanete samostojni, da dobite in začutite moč, ki je v vas samih, da naredite željene spremembe. Seznanila vas bom z vašim Duhovnim svetom, Nadangeli, Mojstri kot je Lanto, El Morya, Merlin, Boginja Akaša, Asun… Vi ste odgovorni za svoje življenje in za razreševanje svojih težav. Zakaj ne bi končno nekaj spremenili, ter zaživeli z mirom v duši… Hvala moji ANGELI, BOGINJE, DUHOVNO VODSTVO…Vzemite mojo bolečino, ozdravite jo…