dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Dovoli drugim biti to kar so 🌺🐞🌼

Zadnjič se mi je “posvetilo” zakaj imam zadnje časa kar nekaj težav v določenih odnosih. Namreč kljub vsem teoretičnem znanju, praksi sem padla na mojem življenjskem izpitu. Kar nekaj časa sem potrebovala, da ozavestim kaj lahko spremenim pri sebi, do bo prišlo do ozdravitve dane situacije. Namreč mnogim meni najbližjim osebam nisem dovolila biti to kar so. Saj poznate “potrebo” po tem, ko želite nekoga spremeniti, ga prepričati v svoj prav, temu lahko pravimo tudi podzavestna odvisnost od tega da imam prav in se ne motim. In seveda posledično so se vrstile tudi konfliktne situacije. Potem pa mi je uspelo ozavestiti, da je težava v meni. Ko sem le to brezpogojno sprejela, si dopustila svobodo in se osvobodila občutka ujetosti v energije določenih oseb.

Ljudem dovolim biti to kar so. Tudi, če je po mojem mnenju primitiven pač naj bo. Ne bom ga skušala spremeniti ali spametovati, da bom zadostila moji potrebi imam prav in se ne motim.

Vsak je točno takšen kakršen mora biti. Vsaka izmed nas predstavlja košček sestavljanke, ki tvori celoto Vesolja. In sedaj sem svobodna. Ni lepšega občutka od tega. 

<3 

<3

signature
1