dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Spreminjam sebe, spreminjam svet 🦋🐞💋

Dragi moji, ponovno smo dočakali nov mesec. Z njim prihaja najlepši letni čas. Narava se prebuja, rojeva se novo življenje. Kako hitro bežijo dnevi, kajne? Marec, nam bo prinesel olajšanje. Predvsem na čustvenem področju. Opazujte sebe, opazujte svoje čustvene reakcije. Sedaj je pravi čas, da začnete zapisovati svoja občutja v dnevnik »zdravljenja«. Opazujte, kako se vaše telo odziva na žalost, jezo, obsojanje. V obdobju dobrih treh tednov bo sledilo močno obdobje transformacije in čiščenja. Nekaj, tudi na področju počutja predvsem kar še niste uspeli razrešiti se lahko vrne. Vendar pa bo poslabšanje le začasno. Sledilo bo obdobje olajšanja in sprejemanja. Globoka spoznanja so pred nami. Vsak jih bo zaznal na svojem področju, v skladu s svojimi čutenji in stanjem zavesti. Če začutite, si lahko vzamete čas, globoko zadihate, se poglobite, začutite srce in si recite; prosim dušo, da mi pripelje v primerno situacijo za razrešitev. Nato pa spustite. Vse kar je lažno, vse kar ste »prerasli« bo odpadlo. Zato, da bo dalo prostor novemu, »čistemu«. Vem ni lahko spreminjati sebe. Ni se enostavno soočiti s svojo lastno bolečino. Ampak potrebno se je začutiti.

Predolgo časa smo bežali! Prihaja čas za resnico, prihaja čas sprememb, prihaja čas, ko se boš lahko ponovno začuti(a) svojo milino, svoj dom, svoj izvor, svojo dušo. Vse poti so odprte, vse poti so vodene… Ne moreš zgrešiti, le odločiti se je potrebno. Vse je točno tako kot mora biti. Vsak izmed nas se sooča svojimi notranjimi konflikti.

Vsi temelji, ki se bodo porušili bodo prinesli nove, močnejše, ter bolj trdne poti. Poti, ki bodo morda vodile v neznano ravno tam pa te lahko čaka največje bogastvo. Mir v duši.    Tokrat imate priložnost, da se poglobite sami vase. Se odprete vašim notranjim zaznavam in intuiciji. Sprejmete, da ste v določenem procesu, ki vam kmalu spremenil življenje. Vse se enkrat konča, tudi slabi trenutki. Zavedajte se tega, ko vam je najbolj hudo. Odprite se novim možnostim. Ne dojemajte sebe, kot žrtev. Temveč sprejemajte. Za nekaj časa se prepustite toku. Naj vas preseneti, možnost kam vse vas lahko odnese. Zakaj pa ne? Konec koncev nimate ničesar za izgubiti, mar ne? Dogaja se, da nas dostikrat prehiti čas.

Človek se začne spraševati, kam je odšlo moje življenje, zakaj vse sem se obremenjeval, mar je bilo vse to res potrebno? Kaj vse bi spremenil(a), če bi se lahko vrnila v preteklost. Pa so ta vprašanja res smiselna? Pomislite koliko energija izgubljate ravno v tem trenutku, ko se ukvarjate z ničim kar bi po vašem mnenju lahko bilo. Raje se zavedajte tega trenutka tukaj in sedaj. Koliko možnosti vam ponuja, koliko vam daje. Zakaj si čutite tako potrebo po tem, da si življenje otežujete, namesto, da bi si ga skušali polepšati. Kajneda ni smiselno. Raje si oddahnite in poglejte, kako daleč ste že prišli. Dajte si možnost, pobožajte se. Če ste delali napake, nič zato. Od njih ste se gotovo kaj naučili. Za vaš napredek so bile le te potrebne. Pustite jih za sabo. Sedaj točno sedaj imate novo priložnost. Zagrabite jo, odločite se; popolnoma sprejemam sebe, kljub napakam, ki sem jih storil(a) v preteklosti. Od tega trenutka dalje pa grem novo pot. Opuščam staro in se odpiram za novo. Odpiram se za vse, kar mi ponuja življenje!    

Tudi v mesecu marcu za vas pripravljam oddaje v živo, kjer me boste lahko spremljali vsako nedeljo, ponedeljek, torek in sredo ob 21 uri. In sicer preko You tuba in Facebooka. Ta mesec bomo govorili o o energiji človeka, boleznih vseh ravneh, zakaj le te nastanejo, kako si lahko pomagamo sami in ozdravimo našo dušo posledično pa tudi telo. Prav tako bo enkrat tedensko na vrsti tudi posebna magična meditacija, ki jih pripravljam za vas. Se že veselim vsega novega in sodelovanja z vami.

Čudovit mesec, skupaj stopimo v čudovito pomlad, ter rojstvo.
💜☯️

Rada vas imam

signature
3
2 Responses
 • Andrejka
  01 . 03 . 2019

  Hvala čudoviti napotki, življenje je res lahko lepo ,če se potrudimo narediti čimveč zase .🙂❤ lep dan

  • Špela Poljanšek Klaneček
   01 . 03 . 2019

   🧡💜💙