dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Napoved Februar

Pa smo zakorakali že v mesec februar. V prvi polovici se kažejo večji premiki na področju čustev. Morda ste osamljeni, lahko imate občutek, da ste komu storili krivico… Če začutite ime(osebo) ko berete te vrstice, potem reagirajte! Pokličite, pišite, odpustite… Vaše srce hrepeni po tem, da vas končno nekdo sliši in sprejme točno takšne kot ste. Morda pa ravno tako nekdo potrebuje vas, mar znate poslušati in sprejeti brez obsojanja? Mesec, ki je pred nami nas bo preizkušal ravno na tem področju… Določeni temelji se bodo porušili.

Vse kar je togo, lažno, ne iskreno… pada, se briše, se spreminja… Proces je lahko izredno boleč, hkrati pa predstavlja močan Blagoslov… V obdobju treh tednov se bodo v našem življenju začeli »graditi« popolnoma novi temelji. Lahko se kažejo velike spremembe v odnosih, tako partnerskih kot vseh ostalih… Smo na pragu pomembnih odločitev, kar pa je najbolj pomembno ravno v tem mesecu boste sprejeli pomembno novico. Ne ustrašite se! Ste v mesecu rasti…  Ste pripravljeni začutiti sebe, ste pripravljeni brezpogojno sprejeti, ter odpustiti? Tudi sebi za užaljenost, obsojanje, ljubosumje….

V tem mesecu boste imeli priložnost spustiti, ter pozdraviti čustvene rane iz preteklosti. Ne upirajte se, kajti že od meseca marca dalje boste imeli priložnost za nov začetek… Srce vam bo pokazalo pravo pot. Proti koncu meseca pa prihaja do popolnoma drugačnih občutij. Sreča je prava beseda s katero lahko opišem prihajajoče dogodke.

Vse težave, skrbi iz katerih niste našli izhoda, se bodo pokazale v popolnoma drugačni obliki. Mnogi izmed vas boste vstopili v pomembni partnerski odnos govorim na področju posla. Vidni so večji ustvarjalni podvigi. Uživajte v mesecu, ki je pred nami. Predvsem pa se imejte radi.

signature
1