dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Napoved januar 🌸🌺🌬️

Pa smo dočakali konec letošnjega leta. Upam, da vam bo ostal v lepem spominu, a tako dobro kot slabo enkrat mine. Z novim upanjem in žarkom v srcu se z optimizmom zazrimo v novo jutro in priložnost, ki nam jo le ta prinaša. In ravno to simbolično predstavlja mesec januar. Nov začetek, predvsem pa pogum za začetek novega poglavja v našem življenju.

Morda boste občutili žalost, ker se bodo določena poglavja v vašem življenju dokončno zaprla. A za vsakim koncem se odpira nov začetek. Človeško se je bati sprememb in se razžalostiti, kadar se zaključi nekaj, kar ljubimo ali na kar smo čustveno navezani. V resnici nikoli ničesar ne izgubimo, samo preobrazi se.

Ravno januar nam bo dal priložnost, da iz vseh ran, bolečine potegnemo moč za nov začetek. Ponovno bomo odkrili same sebe. Svoj notranji vir in potencial. Marsikateri partnerski odnosi bodo preživeli nevihto in ob tem dosegli večji napredek ter Blagoslov. Sebe bomo končno postavili na prvo mesto in to brez slabe vesti. Čas je za premik naprej. Marsikdo bo dobil priložnost za spremembo službe, lahko se boste tudi preselili, če že dlje časa delate na tem. Na površje bo prišla čustvena strast. Čutili boste močno potrebo po uspehu. Uspel vam bo tudi večji materialni uspeh. Začele se bodo »rojevati« nove oblike in ideje. Vse kar je ostalo skrito bo priplavalo na površje. Predvsem pa bo v ospredju duhovna želja po izražanju, ter ustvarjalnosti. Vzpostavilo se bo čustveno ravnovesje, vsak bo zmogel pokazati svoja občutja, za kar pa nam bo hvaležno tudi telo. Skratka čas je, da si končno oddahnemo. Se poberemo, ter vztrajno nadaljujemo svojo pot. Kakršna koli že ta je. Namreč kmalu bomo ravno tej poti srečali sonce, ki nam bo razsvetlilo vsa področja našega življenja.

Hvala vsakemu izmed vas, ki me spremlja na moji poti. Rada vas ima.💙

Poljub, močan objem in čudovit skok v novo leto vam želim.

 

signature
3