dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Napoved December 🌺🌬️💃

Pa smo zakorakali v mesec strelca, ki nam bo pokazal novo luč, pot, ter možnosti. Ta mesec se nahajamo še v fazi zaključevanja določenega življenjskega obdobja. Tako na čustveni, duhovni, informacijski, ter fizični ravni. Mnogi izmed vas boste začutili ogromno čustvene strasti. Naučili se boste obvladovati čustvo kot je ljubosumje, ter strah pred izgubo.

Ozavestili boste od kod le ti prihajajo in na kakšen način jih lahko ozdravite. Lahko boste začutili močno potrebo skrbi za telo kot je določene telesna vadba ali pa zdrava prehrana. Nekje od sredine meseca bo lahko prevladovalo podzavestno prepričanje, da nečesa ne zmorete, na površje lahko pridejo tudi občutki frustracije in brezupa.
Proti koncu meseca pa prihaja do popolnoma drugačnih občutij. Sreča je prava beseda s katero lahko opišem prihajajoče dogodke. Vse težave, skrbi iz katerih niste našli izhoda, se bodo pokazale v popolnoma drugačni obliki. Mnogi izmed vas boste vstopili v pomembni partnerski odnos govorim na področju posla. Vidni so večji ustvarjalni podvigi. Prevladovala bo močna volja in želja po premiki naprej.

Temačno razpoloženje boste uspešno premagali in se samozavestno podali novim zmagam na proti.
Uživajte v mesecu, ki je pred nami. Radostno vstopite vanj, predvsem pa ne pozabite nase in se imejte radi. 💜💙💃 

signature
0