dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Vikend napoved 🐞💥💙🙏

Pa smo ponovno zakorakali  proti koncu tedna. Vikend pred nami bo zaznamovan z energijo velikih ustvarjalnih podvigov. Vsak pri sebi bo začutil iznajdljivost, izvirnost in pa notranjo moč. Mnogi boste našli toliko poguma, ter končno sprejeli odločitev glede dveh zadev, ki vas že nekaj mesecev močno obremenjuje. Soočili se boste s strahom, ter ga končno tudi premagali. Posledično bo k vam začela dotekati popolnoma nova energija, ki bo prinesla nove možnosti na vseh področjih vašega življenja.

Kar se tiče odnosov lahko na površje priplavajo potlačena čustva, ki še niso imela možnosti biti izražena. Nekaj boste spregledali, odprli oči, posledično pa naredili velik korak naprej.

Vsak pri sebi se bo soočal tudi s svojo temno stranjo, vendar se zavedajte da je vse v ravnovesju in da je naša naloga brezpogojno sprejemane takšnih kot smo. Ne ustrašite se svojih strahov in globokih čutenj. Marsikomu bo na obraz pritekla solza dragulja, kajti vidna je nenadna sreča, oziroma razrešitev večjih težav. Čudovit vikend vam želim, naredite si ga čim lepšega ne glede v kakšni življenjski situaciji se nahajate.

 

Objem, Š

signature
0