dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Mesec oktober prelomen mesec 🍀🐞💜

Dragi moji, mesec oktober trka na naša vrata. Sledili bodo mnogi preobrati. Od meseca julija dalje, ko so začele spremembe pritiskati in nas potisnile, da izstopimo iz svoje cone udobje, ter zaživimo v vsej svoji veličini takšno kot smo. Maske so padle, marsikatera zveza se je končala, marsikdo izmed nas je prebolel določene bolezni, izgube. In sedaj, ko je umrlo staro se ponovno rojeva novo. Postavljamo se na noge! Morda malce ranjeni, vendar kot zmagovalci. Mesec oktober bo dal pečat vsemu minulemu delu. Sedaj je čas za rast. Za marsikoga izmed nas bo ravno mesec oktober prelomen.

V mesecu oktobru vam bom podala ključna orodja kako spremeniti, ozavestiti, predvsem pa brezpogojno sprejeti sebe in situacijo v kateri se trenutno nahajate.

Tudi sama sem prišla do zame zelo pomembnih spoznanj in rešitev. Vse je odvisno od posameznika, na kakšni ravni zavesti se nahaja, od čustvovanja in ostalih dejavnikov. Veliko orodje so zame karte, karmična diagnostika in Akaški zapisi…Izvajam tudi proces integracije duhovnega srca.  V živo bom odgovarjala na vaša vprašanja, prirejala praktične delavnice preko spleta.

Želim vam približati tisto, kar sem vam v tem trenutku zdi tako daleč… Z vami želim deliti vsa svoja spoznanja, izkušnje in vam podati upanje… Ker je, tam nekje ali pa čisto blizu. Za vse obstaja razlog, za vse obstaja vzrok. In ko poznaš le tega, veliko lažje sprejmeš, začutiš, ter odpustiš… Ko sem brala svoje Akaške zapise; sem prejela sporočilo; gradi most, povezuj ljudi… In ravno to je moja namera; skupaj bomo zgradili nov most… Most, ki nas bo povezoval, ter pomagal spreminjati sebe in pa svoja življenja…

Objemam vas… 

signature
0