dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Avgust mesec presenečenj 🌺🐞🌻

Zakorakali smo v mesec avgust. Že ob samem začetku pisanja tega članka sem začutila upor. Spoznala sem, da vse kar se ti v življenju najbolj upira, tam  nas čaka največji napredek. Preživeli smo neurje, staro je odpadlo, da bo dalo prostor novemu. Vsi čustveni izlivi, neravnovesja, strahovi bodo končno dobili svoj epilog.

V tem mesecu lahko pride do nepričakovanih preobratov in zasukov. Poteka namreč še zadnja faza preobrazbe, iz gosenice se bo razvil metulj. Ste pripravljeni spustiti, se prepustiti toku in zaplavati v življenje? Dovolite se biti razočarani, vsi se namreč bojimo ravno tega. Iluzija se podre, svet, ljudi pa vidimo točno takšne kot so. Brez olepšav. Mesec avgust nam bo predstavil točno to. Resnico. Vsak izmed nas bo imel možnost spregledati. Lahko bo bolelo, ne bo prijetno, od tega ves čas bežimo. Vendar pa je resnica ednina priložnost, da se povzpnemo višje. Da smo nagrajeni za ves napor in trud. Minulo delo bo končno poplačano.

Pred tem pa je potrebno spregledati. In energije meseca avgusta nas podpirajo ravno v tem. Ne bojte se! Čeprav razočaranje boli, kmalu prinese s seboj tudi olajšanje. Takrat ko vidimo jasno sliko, ko se pokaže resnica, ko ni več tistega dvoma, razjede v duši…Takrat si dovolimo. Biti, dihati, obstajati. Predvsem pa seči globoko v svojo notranjost in se soočiti s svojimi najglobljimi strahovi.

Čas je, da jim pomahamo v slovo. Dolgo so bili del nas… Vendar jih bodo kmalu nadomestili občutki ljubezni in izpopolnjenosti. Jaz sem pripravljena. Ste vi?   

signature
0