dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Pa kaj, če delam napake 💖🌺🌹

Če ste delali napake, nič zato. Od njih ste se gotovo kaj naučili. Za vaš napredek so bile le te potrebne. Pustite jih za sabo. Sedaj točno sedaj imate novo priložnost. Zagrabite jo, odločite se; popolnoma sprejemam sebe, kljub napakam, ki sem jih storil(a) v preteklosti. Od tega trenutka dalje pa grem novo pot. Opuščam staro in se odpiram za novo. Odpiram se za vse, kar mi ponuja življenje. Dajte si nove možnosti. Bodite prepričani, da si zaslužite nov začetek. Vsako živo bitje si ga. Rada bi vam pokazala način s katerim boste v življenju našli orijentacijo. Zelo je pomembno, zavedanje, da se kot živo bitje nahajate med nebom in zemljo. V praksi to pomeni, da so nekateri preveč prizemljeni ali pa premalo. Sama vam bi rada opisala način, da boste povezani tako z zemljo, kot soncem. Takrat namreč delujete v najvišje dobro vseh in vsega, kar vas obdaja. Takrat ste boljši partner, boljši sodelavec, boljši starš… Skratka že samo s svojo pristnostjo dajete. Vedno se morate vprašati, kaj lahko dam in ne kaj lahko dobim. Kaj moram jaz spremeniti na sebi, da bodo stvari drugačne.

Vizualizirajte si steber. Stojite med soncem in zemljo. Povezuje vas močan steber bele svetlobo. Naj vam le ta postane način življenja. To povezavo vadite večkrat na dan. Dajte si možnost, tako sebi kot ljudem okoli vas. Preizkusite, kaj vse vam s takšnim delovanjem življenje lahko da. Začnite spreminjati sebe, posledično pa se bodo začeli spreminjati tudi ljudje in svet v katerem živite. Vedite, da je vsako stanje začasno. To naj vam bo v tolažbo takrat, ko vam je najbolj hudo in nikakor ne najdete izhoda. Soočite se svojimi strahovi. Ali so res upravičeni, ali pa so morda prevelik plod vaše domišlije? Poskusite ugotoviti, česa vas je pravzaprav strah. Morda prihodnosti? Če je odgovor pritrdilen, naj vas spomnim, da je morda to popolnoma ne potrebno. V bistvu sploh ne vemo, kaj se vse se lahko zgodi, samo čez par minut? Zakaj bi se toliko obremenjevali, ko pa imamo na razpolago trenutek tukaj in sedaj. Vprašajte se, kaj me ovira pri tem, da bi bil(a) prisoten(a)? Zakaj se tako bojim sedanjosti. Zakaj puščam energijo drugje, samo tukaj ne? Česa se pravzaprav bojim? Ko boste našli odgovore na ta vprašanja, takrat bo nastopil čas rešitve. Osvobodili se boste določenih vzorcev. Našlo boste odgovore na katere ste čakali leta in leta. Prepuste se, odprite se, nasmejite se. Kaj vse ste že počeli, koliko ste se že obremenjevali za stvari ali pa dogodke do katerih v realnosti sploh ni prišlo. Kam je odšla vsa ta energija? Kam so odšli vsi ti dragoceni trenutki? Zato dragi moji, spreglejte in to čim prej! Počakajte na pravi trenutek. Skušajte se poglobiti vase. Delo na sebi je najtežje delo, vendar vam bo prineslo največji dobiček. Pojdite v naravo, prisluhnite ji z vso lepoto, ki ji pripada. Dobili boste navodila, kako naprej. Vaši notranji občutki in vodstvo vam bo pokazalo, kakšni koraki so potrebni za nadaljno rešitev. Naj bo v vašem zavedanju, da pravzaprav niste izgubljeni, le življenje vam pripravlja novo smer v katero vas bo popeljal. Ne bodite nestrpni, naj vam čas ne postavlja omejitev. Potrebno je le kanček sproščenosti in hudomušnosti pri vsej situaciji. Včasih je potrebno pogledati na življenje in izkušnje, ki nam jih le ta prinaša z drugega zornega kota. Ni vse tako grozno in slabo, kot izgleda na prvi pogled. Vse je odvisno od našega notranjega zavedanja. Morda vse skupaj jemljemo preveč resno.

Bodimo bolj lahkotni in sproščeni. Vsak plat ima dve strani. Naj vas spomni, da Vesolje deluje polarno. Brez slabega ni dobrega. Da prepoznamo svetlobo se moramo sprehoditi skozi temo. Brez joka ni smeha. Brez slabih izkušenj ni dobrih. Zato se pogumno podajmo skozi pot, ki nam jo ponuja življenje. Tako z dobrimi, kot s slabimi stranmi. Vse kar lahko sami storimo je to, da poskušamo stvari jemati za dobre. Predvsem pa je pomembno, da v vsem in vsakomur vidimo lepo, ter cenimo in spoštujemo dar, ki mu pravimo življenje. Bodite hvaležni za vsak trenutek, ki vam je dan. Le z njim spreminjate sebe in svet okoli vas. Tako postanemo celota in začnemo delovati v skladu samim seboj. Pogum je vse ker šteje, zato si ga dovolite izkusiti. 

signature
0