dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Vikend napoved 🌻🌹🌺

Dragi moji, ponovno smo dočakali konec tedna. Kako hitro bežijo dnevi, kajne? Vikend, ki se nam približuje bo prinesel olajšanje. Predvsem na čustvenem področju. Opazujte sebe, opazujte svoje čustvene reakcije. Sedaj je pravi čas, da začnete zapisovati svoja občutja v dnevnik »zdravljenja«. Opazujte, kako se vaše telo odziva na žalost, jezo, obsojanje. V obdobju dobrih treh tednov bo sledilo močno obdobje transformacije in čiščenja. Nekaj, tudi na področju počutja predvsem kar še niste uspeli razrešiti se lahko vrne. Vendar pa bo poslabšanje le začasno. Sledilo bo obdobje olajšanja in sprejemanja.

Globoka spoznanja so pred nami. Vsak jih bo zaznal na svojem področju, v skladu s svojimi čutenji in stanjem zavesti. Če začutite, si lahko vzamete čas, globoko zadihate, se poglobite, začutite srce in si recite; prosim dušo, da mi pripelje v primerno situacijo za razrešitev. Nato pa spustite. Vse kar je lažno, vse kar ste »prerasli« bo odpadlo. Zato, da bo dalo prostor novemu, »čistemu«. Vem ni lahko spreminjati sebe. Ni se enostavno soočiti s svojo lastno bolečino. Ampak potrebno se je začutiti. Predolgo časa smo bežali! Prihaja čas za resnico, prihaja čas sprememb, prihaja čas, ko se boš lahko ponovno začuti(a) svojo milino, svoj dom, svoj izvor, svojo dušo. Vse poti so odprte, vse poti so vodene… Ne moreš zgrešiti, le odločiti se je potrebno. Vse je točno tako kot mora biti. Vsak izmed nas se sooča svojimi notranjimi konflikti.

Vsi temelji, ki se bodo porušili bodo prinesli nove, močnejše, ter bolj trdne poti. Poti, ki bodo morda vodile v neznano ravno tam pa te lahko čaka največje bogastvo. Mir v duši.       

signature
1