dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Zdravljenje partnerskega odnosa 💖💜💟

NEKAJ PROSTIH TERMINOV V JANUARJU ZA OSEBNO TERAPIJO JE ŠE NA VOLJO   Če začutiš dobrodošel(a) pri meni    

V mesecu januarju bodo v ospredju partnerski odnosi. Le ti nam prinesejo največ travmatičnih izkušenj. Tudi tisti, ki še nimate stalnega partnerja je izrednega pomena poiskati vzrok, podzavestne vzorce, ali prepričanja, ki vas vodijo da je temu tako.

Notranje rane, ki nam povzročajo duševne težave. S posebno tehniko meditacije vas bom vodila v čas vašega otroštva ali prejšnja življenja, ko so nastale rane in izničili bomo njihove vzroke, posledice, zapise in spomine. Z odstranitvijo trdih čustev se ponovno povežemo s svojim naravnim zdravilnim mehanizmom. Bolezni nastanejo, ko telo vibrira na nižji frekvenci od svojega uma in tako ni sposobno komunicirati s svojim višjim jazom. Obnovili bomo naravno resonanco (sozvočje) med Višjim Jazom, ter fizičnim telesom. Šli bomo skozi proces, kjer bomo urejali odnose z drugimi; v družini, sodelavci, partnerji, znanci… Izravnali bomo stara karmična bremena in bolečine, ter se uskladili s svojo začrtano življenjsko potjo. Sledila bodo navodila za domačo uporabo, kako si lahko pomagamo sami, vaje ter meditacije.

-Delali bomo Z Boginjo Akaša, Boginjo Dano, ki je izredno močna in čarobna. Pomaga nam pri manifestiranju, alkimiji in vedeževanju. Delovali bomo tudi z Mojstri kot je Lanto, El Morya, Asun…
Ob koncu srečanja imate možnost prejeti kanalizirane odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med terapijo. Vsakemu od udeleženca čaka postavitev Drevo življenja, kjer boste dobili;

 Izračun vašega duhovnega simbola, ter simbola rasti za tekoče leto(Duhovni simbol
simbol duše predstavlja vašo duhovno srčiko. Ta simbol predstavlja notranjo zalogo energije
in naravnih sredstev iz katerih črpate izraz svoje osebnosti. Med tem ko simbol rasti za
tekoče leto razkriva vse možnosti za rast, priložnosti, širjenje in izzive v tekočem letu od
enega rojstnega dne do naslednjega.)

Piramidalna tabela (Pot življenjskih naukov in priložnosti, pot ravnotežja, pot ponovnega
rojstva)

Darilo;
Za vsakega udeleženca bom pogledala v karte Tot tarot, ter odgovorila na vaša konkretna vprašanja.

Za proste termine in vsa dodatna vprašanja mi pišite na spela@karmicnosvetovanje.com. Odgovorim v čim hitrejšem možnem času.

Hvala, ker slediš klicu svoje duše  

signature
1