dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Vedno imam možnost odločitve 🌸🌺🌷

Vedno imaš izbiro. Ravno to je svoboda.
Ko se takole z mislimi vračam po moji preteklosti in razmišljam, kaj vse bi bilo lahko drugače, če bi se morda v ključnih trenutkih odločila drugače. Vsaka odločitev prinese za sabo določene posledice. Je pa le moja izbira, kaj bom naredila. Ni napačnih ali dobrih odločitev. Vse je le izkušnja, ki jo v danem trenutku potrebujemo. Vsak trenutek smo na pragu odločitev. Imam možnost, da se vedno znova pritožujem, kaj vse mi gre »narobe«, se postavim v vlogo žrtve, ali pa se osredotočim na vse dobro. Sigurno je v tem »slabem« tudi nekaj dobrega.

Danes po jutranjem sprehodu s Sisi sem spoznala, da imam vedno možnost izbire. In to je moja svoboda. Vsak se v danem trenutku odloči tako kot zmore, tako kot zna. Ne glede na vse zanke življenja smo lahko ponosni nase, ker nam uspeva. Vsak dan sproti je vsak izmed nas zmagovalec. Po vse pripetljajih v zadnjem mesecu, sem postala še malce bolj potrpežljiva. Sicer ne vem, če bi se z mano strinjali moji domači, ampak tako pač čutim. Imam tisti neprijeten občutek nemoči. Ko res daš vse od sebe, ko greš čez sebe v določenih situacijah vendar še vedno nekaj manjka v koščku mozaika. Morda pa je ravno to celota. Morda bo vedno nekaj manjkalo, čeprav imamo vse.

Zakaj se včasih tako »ženemo«, ter dovolimo da gredo mimo nas tako dragoceni trenutki življenja? Dovolj je bilo. Pomirila sem se, brezpogojno sem sprejela. Cenim vse, kar mi je v življenju dano. Hvaležna sem, pa naj se zgodi vse kar se mora. Vem, da bomo zmogli! Zato se danes posvetim vsem lepem. Grem na sonce… Grem se polnit z energijo. Lep dan vsem!

signature
0