dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Moja Karma ☪️✡️☯️

Iz mojega srca, do vaših src 💖 Odločila sem se, da bom z vami delila najgloblji del sebe, moje srce, mojo dušo… Ni enostavno, pravzaprav pri tem čutim velik upor.
Sedim ob računalniku, ter razmišljam kje naj začnem… prepuščam se, pišem svoj dnevnik samozdravljenja… In s tem želim spodbuditi tudi vas… Ob vseh izkušnjah, delu na sebi opažam, kako se spreminjam… Kako popolnoma drugače gledam na življenje. Ni bilo enostavno izstopiti iz vloge žrtve, se lotiti raziskovanja moje duše… najgloblje resnice… Na moji poti sem se najprej, že v zgodnjem otroštvu srečala s kristali, kartami, ter astrologijo… Pri dvajsetih letih sem se vpisala na tečaj psihološke astrologije, kjer sem spoznala kakšno moč imajo planeti in začenjala razumeti zakaj so bila določena obdobja v mojem življenju tako težka…
Pot je vodila dalje… čutila sem da me sama metoda astrologije omejuje… Nato pa me je življenje vodilo do karmične diagnostike. Leta in leta sem imela doma knjigo, ki jo je v naš dom prinesla moja mati. Vendar takrat še nisem bila pripravljena. Niti pogledati je nisem želela… Vendar je bil tisti občutek v meni močnejši od vsakega strahu, dvoma, razočaranja… Vpisala sem v šolo za bioterapevte. Metodo karmične diagnostike sem spoznavala tudi skozi leta in leta prakse. Naučila sem se, da je vzrok v meni… Nehala iskati srečo v drugih ljudeh. Počasi sem ponotranjila, da sem si vse bolezni, težave v odnosih predelala sama… svojimi čustvi, s sojo karmo.
Odkrila sem, da je moč v meni, ter končno sprejela odgovornost za svoje življenje. Kako enostavno je zameriti, biti užaljen, in živeti z občutkom, kako je svet krivičen do tebe. Veliko težje je odpustiti, ter spoznati, zakaj potrebuješ določene preizkušnje, bolečino, izgubo… Karmična diagnostika mi je dala ogromno podlago, znanje, prakse… Izredno sem hvaležna mojim učiteljem; Marjan Ogorevc, Tadej Pretner, Beba Splichal… Posvečena sem tudi v učiteljsko stopnjo reikia, iz srca sem hvaležna, da sem dobila priložnost in tudi sama inicirala svoje učence. Vse to pa me je vodila do branja Akaških zapisov.
V tem obdobju se intenzivno ukvarjam z branjem le teh. Spoznavam sebe, svojo dušo, dušne pogodbe, in razrešujem karmo. Postajam svobodna. Kmalu vam bom zaupala s kakšno boleznijo sem se borila v življenju, kakšne težave sem imela v odnosih, ter na kakšen način sem jih razrešila. Vendar dovolj za danes. Hvala, ker ste, hvala ker sledite svojemu srcu. 💜

signature
2