dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Spreminjam odnos do svoje preteklosti ☯💜✡☪

Dragi moji prisrčno vabljeni, da se mi nocoj ob 21 uri vsak iz svojega doma pridružite pri posebnem procesu ozaveščanja, kjer bo namera meditacije; spreminjam odnos do svoje preteklosti.

Če ne zmoreš brezpogojno sprejeti določene situacije iz svoje preteklosti, v svoji podzavesti ustvarjaš podzavestno agresijo. Le ta se kaže kot užaljenost, ne sprejemanje izgube, nezadovoljstvo s seboj, svojo usodo (življenjem). Nivo življenjske energije pada, ter oslabi najbolj občutljivo mesto v organizmu. Namera nocojšnjega procesa je ta, da svoje preteklosti ne boš več obžaloval(a), vendar do te čutil(a) hvaležnost, ljubezen in srečo. Vsi, ki želite sodelovati z mano to storite tako, da si nocoj točno ob 21 uri vzamete dobrih 25 minut časa. Javite se mi v komentar, da sodelujete. Namreč povezala se bom s celotno skupino, »držala« skupinski axsis mundi. Več nas bo, močnejša bo namera, močnejše bodo energije. Vsak dela zase, ker vas ravno s tem želim naučiti samostojnosti ter neodvisnosti. Da pridobite zaupanje vase, ter začnete delovati.
Vsak izmed nas se bo povezal s svojim duhovnim vodstvom in ozavestil tisto, kar je v skladu z vašim stanjem zavesti, ter čutenjem.
Naj se zgodi v naše najvišje dobro, ter najvišje dobro vseh vpletenih.

signature
1