dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Sedaj bo vse drugače 🌹🌸🌺💐

Kje začeti? Na kakšen način opisati vso to zmedo, tisti občutek ko se izgubiš? Ko se ujameš v lastne strahove, ter se prepričaš, da ne zmoreš? Zadnje čase razmišljam o minljivosti življenja.
Morda ravno zaradi tega, ker mi je pred kratkim preminula posebna oseba. V sredo je pogreb, na njem naj bi imela govor. Ste morda imeli kdaj tisti občutek krivde, da bi lahko za človeka v času njegovega življenja storili veliko več kot ste? Sama še vedno predelujem svojo krivdo ob izgubi moje babice. Namreč ravno tisti dan, ko je do mene prišla novica, do umira, je bila pri meni zelo dobra prijateljica… Res ji je bilo hudo, trpela je… Morala sem se odločiti ali ostati ob njej, ali oditi umirajoči babici. Moja odločitev me še danes boli, kajti bila sem prepozna. Babica je umrla. Bolj ko minevajo leto, večji občutek krivde nosim, da nisem bila ob njej. Pravijo, da si umirajoči zberejo točno določen trenutek in pa osebe, za katere želijo, da so prisotne. Želim si odpustiti, verjamem da mi bo nekega dne to tudi uspelo.
Draga mama Pavla (babica) čutim te, vem da si z mano, vem da me spremljaš, vem da si del mojega duhovnega vodstva. Čeprav te ni več med nami te čutim, živiš v mojem srcu. Ta ljubezen ne bo umrla nikoli. Hvala za vse… Med tem, ko razmišljam o sredinem govoru ne pogrebu, še par besed o tebi draga Saša; v svetem v katerem si živela si pustila pomembne sledi. Čeprav nisi imela otrok, sem čutila da te je to bolelo. Hvala za vsa znanja, ki si jih prinesla name. S tabo sem lahko govorila o duhovnosti, razumela si… In sedaj ko si na tisti strani veš… Da je samo ljubezen, da je vse dobro in da smo vsi popolnoma varni… Spočij se, rada te imam, večno boš živela v mojem srcu.

signature
1