dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Zdravljenje občutka žalosti ter osamljenosti

Nocoj ob 21 uri vljudno vabljeni, da se mi pridružite pri zdravljenju z Boginjo Akašo   

Vsak iz svojega doma bomo poskusili »ozdraviti« naše strahove. Morda imate strah pred tem, da boste zapuščeni, morda imate strah pred prihodnostjo, ali pa se bojite, da ne boste ljubljeni. Vedno je potrebno poiskati vzrok teh strahov in se vrniti v situacijo v kateri so le ti nastali. Morda v času vašega bivanja v maternici, morda ste jih prenesli iz prejšnjih življenj, ali pa jih pridobili v tem. Vsi, ki si želite rešiti iz tega začaranega kroga. Nekje je potrebno začeti. Danes začenjamo z močnimi energijskimi procesi, kjer bom delala z Boginjo Akašo & Asun-om. Vsi, ki se mi želite pridružiti to storite tako, da si točno ob 21 uri vzamete dobrih 25 minut. V komentar zapišite, da sodelujete, jaz pa se bom z vsakim povezala, ter s pomočjo Boginje Akaše in Asun-a poskusila odpreti vašo srčno čakro, ter pomagati, da boste čim lažje in hitreje našli pot do ozdravitve, ter nadomestili vse občutke strahu z brezpogojno ljubeznijo. Kjer je želja, tam je tudi pot.

Vsak začetek je težak, vendar sem globoko v srcu prepričana, da nam bo uspelo. Vsi smo učenci in vsi smo učitelji, Hvala vsakemu izmed vas, ki mi bo dal možnost nove izkušnje. Se že veselim. Naj se vse zgodi v naše najvišje dobro in najvišje dobro vsej vpletenih.

signature
3
1 Response
  • Darija Zavec Hauptman
    28 . 03 . 2017

    Zelo mi je žal, da sem prepozno videla vaše sporočilo. Ker sem pogosto zelo žalostna brez pravega vzroka, bi se vam srčno rada pridružila. Pa prihodnjič, če vas spet ne zamudim.

    Vse dobro. Darija iz Kobarida