dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Rezanje vezi s preteklostjo

Nocoj bom delala poseben energijski proces z Boginjo Akašo, Mojstrom El Morya in pa gospodarjem Karme dejavnem na modrem žarku, ki zaščiti naše čakre z modrim poljem in očisti karmo iz naših štirih nižjih teles.

Vsak od nas v podzavesti goji prepričanja, ki nas vodijo. Prepričanja kot so; nisem dovolj dober(a), ne zaslužim si biti ljubljen(a)…V sebi nosimo strahove kot so; strah pred življenjem, strah pred tem, da nas bo zapustila ljubljena oseba. Vsa ta prepričanja, strahove smo lahko predelali v enem od prejšnjih življenje, v času bivanja v maternici ali pa smo prevzeli vzorce od naših prednikov. Za to je potrebno ugotoviti vzroke, iti skozi proces odpuščanja, sprejeti in na koncu spustiti. Če ste pripravljeni »prerezati« vezi s preteklostjo, vabljeni da se mi nocoj ob 21 uri pridružiti vsak iz svojega doma, kjer bomo delali na naših podzavestnih prepričanjih, strahovih in omejitvah, ki smo jih prinesli seboj iz prejšnjih življenj. Vsi, ki se mi želite pridružiti to storite tako, da si točno ob 21 uri vzamete dobrih 25 minut. V komentar zapišite, da sodelujete, jaz pa se bom z vsakim izmed vas povezala.

Nadaljno vlogo v procesu bodo prevzeli vaši duhovni vodniki. Hvala vsakemu izmed vas, ki mi bo dal možnost nove izkušnje. Se že veselim. Naj se vse zgodi v naše najvišje dobro in najvišje dobro vsej vpletenih. Hvala moji ANGELI, BOGINJE, DUHOVNO VODSTVO…Vzemite mojo bolečino, ozdravite jo…

signature
0
2 Responses
  • Andreja
    20 . 02 . 2017

    Tokrat bom doma in sodelujem. Hvala.

  • Irena
    19 . 02 . 2017

    Špela ,prijavljam se na rezanje vezi
    Hvala
    Irena