dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]
Zapisz Zapisz

Zdravljenje čustvenih ran

Nocoj ob 21 uri vljudno vabljeni, da se mi pridružite.  Vsak iz svojega doma bomo poskusili »najti« naše izgubljene delčke duše.

Ko smo tako močno čustveno ranjeni se lahko zgodi, da zaradi te bolečine izgubimo delčke sebe (dele svoje duše) na ta način se zaščitimo pred bolečino, skrijemo sami pred sabo in celim svetom. Tisti občutek osamljenosti, žalosti. Ponovno razočaranje nad samim seboj, težki občutki krivde, ki te zarežejo naravnost v srce. Ko se delci naše duše »izgubijo« nismo več celota. Izgubiš del sebe, del svoje moči, del svojega jaza. Ponovno je potrebno vzpostaviti celjenje duše, saj nam le tako ne odteka energija neznano kam. Potrebujemo jo za svoje življenje. Vsakemu izmed nas pripada ta življenjska moč, le dovolj sočutja, brezpogojne ljubezni, ter odpuščanja je potrebno. Nato se bodo odprla vsa vrata, na katera trkamo… Nocoj ob 21 uri bom ponovno z vami. Potekali bodo močni energijski procesi, kjer bom delala z Boginjo Akašo & Saint Germain-om. Vsi, ki se mi želite pridružiti to storite tako, da si točno ob 21 uri vzamete dobrih 25 minut. V komentar zapišite, da sodelujete, jaz pa se bom z vsakim povezala, ter s pomočjo Boginje Akaše in Saint Garmain-om poskusila odpreti vašo srčno čakro, ter pomagati, da boste čim lažje in hitreje našli pot do ozdravitve,  ter nadomestili vse občutke strahu z brezpogojno ljubeznijo. Vsak začetek je težak, vendar sem globoko v srcu prepričana, da nam bo uspelo. Vsi smo učenci in vsi smo učitelji, Hvala vsakemu izmed vas, ki mi bo dal možnost nove izkušnje.

Se že veselim. Naj se vse zgodi v naše najvišje dobro in najvišje dobro vsej vpletenih. Hvala moji ANGELI, BOGINJE, DUHOVNO VODSTVO…Vzemite mojo bolečino, ozdravite jo…

signature
2